Ελιές Καλαμών , σε σακούλα συσκευασίας κενού 200g, με χάρτινη πολυτελή επισυσκεασία.

Η παγκόσμια «βασίλισσα» των βρωσίμων (επιτραπέζιων) ελιών η Ελιά Καλαμών, έβαλε τα καλά της για να σας συνοδέψει γευστικά.
Απολαύστε την καθημερινά στο γραφείο, στην χαλάρωση με ένα ποτό, στην παρέα, στα παραδοσιακά πιάτα σας ή έτσι χωρίς λόγο.
Εμείς στην Greek Pony Farm® σεβόμενοι την παράδοση τεσσάρων γενεών, διαλέγουμε με αγάπη και προσοχή τις ελιές μια – μια, τις αφήνουμε να ωριμάσουν στην άλμη και τις συσκευάζουμε με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τα κτήματα της φάρμας μας.
Είναι στιλπνές, σαρκώδεις, τραγανές, πλούσιες σε αρώματα, με χρώματα από το καστανό, το μωβ, μέχρι το μαύρο και αφάνταστα γευστικές!
Θεμέλιος λίθος της Ελληνικής διατροφής, απλά με συνοδεία από ένα κομμάτι ψωμί, πέρασε με τα χρόνια και με την εξέλιξη ως ο ακρογωνιαίος λίθος της  Μεσογειακής Διατροφής, ενώ αποτελεί  το πλέον καταξιωμένο Ελληνικό συστατικό, στην Ελληνική και στην Διεθνή γαστρονομία.
Η συσκευασία σε σακούλα κενού,  διατηρεί την «βασίλισσα» σφριγηλή μέχρι να φτάσει στο τραπέζι σας.
Οι ελιές Καλαμών της Greek Pony Farm® πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ε.Ε., από τη παραγωγή, τη συγκομιδή, την επεξεργασία μεχρι και τη τυποποίηση.

Εμείς σας προτρέπουμε να την δοκιμάσετε!