Τα προϊόντα μας

 

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και διαλεχτές βιολογικές ελιές
από την μεσσηνιακή «μάνα» γη.

Τα προϊόντα μας

Όλα τα προϊόντα «Greek Pony Farm» παράγονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και με διαρκή επίβλεψη της Οικογένειας Νικολακόπουλου, σε κάθε στάδιο παραγωγής. Από την καλλιέργεια με την βοήθεια των πόνυ μας και την καθημερινή φροντίδα των δέντρων και του εδάφους, μέχρι την επιλογή της στιγμής συγκομιδής, της άμεσης επεξεργασίας και τις συνθήκες φύλαξης και τυποποίησης, όλα ελέγχονται ξανά και ξανά. Οι συνεργάτες μας επιλέγονται με τα ίδια κριτήρια και ουσιαστικά αποτελούν μέλη της παραγωγικής οικογένειάς μας, εδώ και χρόνια.

Οι παραδοσιακές αρχές πολλών γενεών αφοσιωμένων καλλιεργητών μπολιάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία και ενημέρωση. Το μεράκι του ανθρώπου που μιλάει με την γη του, πλάι-πλάι με τις πιο σύγχρονες τάσεις και την τεκμηριωμένη γνώση των επιστημόνων συνεργατών μας.

Όλα αυτά θα τα νιώσετε στη γεμάτη φρουτώδη γεύση κάθε σταγόνας εξαιρετικού ελαιόλαδού μας, σε κάθε ελιά που πλημμυρίζει το στόμα με μοναδικά αρώματα και θα την απολαύσετε με τα μάτια κλειστά!

Θα τα ενσωματώσουμε και σε όλα τα προϊόντα «Greek Pony Farm» που ετοιμάζουμε για σας όπως το Spread από ελιά Καλαμών ΠΟΠ, τα επιλεγμένα βιολογικά αρωματικά βότανα και τα χειροποίητα σαπούνια από ελαιόλαδο Greek Pony Farm εμπλουτισμένα με φυσικά αρωματικά εκχυλίσματα των φυτών της Φάρμας μας.

GREEK PONY FARM
Ελαιόλαδο “Καλαμάτα ΠΟΠ” βιολογικό

premium εξαιρετικά παρθένο
Μονοποικιλιακό «Κορωνέικη»

Φυσικός χυμός ελιών αυστηρά βιολογικής καλλιέργειας που προέρχονται από δένδρα που γνωρίζουμε και φροντίζουμε μακροχρόνια με πιστοποιημένη μέθοδο παραγωγής.
Το βιολογικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μας είναι ιδανικό για να καταναλωθεί ωμό, αλλά και στη μαγειρική, αφήνοντας στον ουρανίσκο μια λεπτή γεύση, σαν να βγήκε μόλις από το λιοτρίβι, απελευθερώνοντας παράλληλα φρουτώδεις επιγεύσεις.

GREEK PONY FARM
Ελαιόλαδο “Καλαμάτα ΠΟΠ”
premium εξαιρετικά παρθένο
Μονοποικιλιακό «Κορωνέικη»

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, με απαλή υφή και  λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα.
Πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, αφήνει την χαρακτηριστική φρουτώδη επίγευση των ποιοτικών καλαματιανών ελαιολάδων και διακριτικά αρώματα βοτάνων.
Είτε καταναλωθεί ωμό, είτε στο μαγείρεμα χαρίζει πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο και αναδεικνύει τις νοστιμιές της μεσογειακής κουζίνας.

GREEK PONY FARM
Ελιές “Καλαμών ΠΟΠ”
εξαιρετικής ποιότητος
με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

Διαλεκτός καρπός ελιάς ποικιλίας «Καλαμών» πλούσιος σε γεύση, βιταμίνες, πολυφαινόλες και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, κατάλληλο για την καθημερινή σας υγιεινή διατροφή.
Ιδιαίτερα γευστικές με την γνωστή μεσσηνιακή γλυκιά επίγευση, αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της Μεσογειακής διατροφής προσφέροντας σειρά από οφέλη για την υγεία όλων μας.

GREEK PONY FARM
Ελιές “Καλαμών ΠΟΠ” κουτί
εξαιρετικής ποιότητος
με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

Η παγκόσμια «βασίλισσα» των βρωσίμων (επιτραπέζιων) ελιών η Ελιά Καλαμών, έβαλε τα καλά της για να σας συνοδέψει γευστικά.
Απολαύστε την καθημερινά στο γραφείο, στην χαλάρωση με ένα ποτό, στην παρέα, στα παραδοσιακά πιάτα σας ή έτσι χωρίς λόγο.
Στιλπνές, σαρκώδεις, τραγανές, πλούσιες σε αρώματα, με χρώματα από το καστανό, το μωβ, μέχρι το μαύρο και αφάνταστα γευστικές!

Εξαιρετικά Παρθένο

Το ελαιόλαδο μας προέρχεται μόνο από ανόθευτη διαδικασία παραγωγής και με την πιο υψηλή ποιότητα.

Σοδιά

Η συγκομιδή της ελιάς μας στοχεύει στην παραγωγή υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο.

Αυθεντική Γεύση

Η γεύση, το άρωμα και τα φυσικά συστατικά του ελαιολάδου μας διατηρούνται αναλλοίωτα.

Βιολογική Καλλιέργεια

Παράγουμε βιολογικό ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας με διεργασίες και υλικά προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Παραγωγή & Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα «Greek Pony Farm» ξεπερνούν με ευκολία τα αυστηρά κριτήρια διαλογής και πιστοποίησης ελληνικών και διεθνών οίκων του εξωτερικού, ενώ βραβεύονται συνεχώς με τις υψηλότερες διακρίσεις. Διαθέτουν πιστοποίηση οργανικής (βιολογικής) γεωργίας, καθώς και πιστοποίηση Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π) που βεβαιώνει την μοναδικότητα της περιοχής που παράγονται.

Πιστοποιήσεις

Βραβεία