Τα πόνυ μας

Τα πόνυ μας ζουν και συμμετέχουν στο οικοσύστημά μας.

Τα πόνυ μας

Ονομάσαμε την Φάρμα μας «Greek Pony Farm» για έναν πολύ σημαντικό λόγο: το εμβληματικό κοπάδι από αεικίνητα πόνυ που ζει ελεύθερο και μεγαλώνει μέσα στα κτήματα και στους ελαιώνες μας!

Τα πόνυ μας δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος σε μέλη πληθυσμός από τα ζώα της φάρμας μας που απαρτίζεται ακόμη από ελάφια, άλογα και αγελάδες που ζουν και συμμετέχουν στο μικρό οικοσύστημά μας. Είναι και ο καθοριστικότερος για την λειτουργία και την καλλιέργεια των δέντρων με πρωτότυπο, δημιουργικό τρόπο, ίσως μοναδικό σε όλο το κόσμο.

Ο «Σωκράτης», ο αρχηγός του κοπαδιού και τα άλλα πόνυ περιφέρονται στους ελαιώνες και στα κτήματα της Φάρμας βοσκώντας ελεύθερα ξεβοτανίζοντας ήπια με τον πιο φυσικό τρόπο και συμβάλλουν παράλληλα στην φυσική λίπανση του χώματος.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πιο καθαρά κτήματα, πιο υγιή δέντρα και πιο γευστικούς καρπούς με υψηλότερη διατροφική αξία. Και ελαιόλαδο και βρώσιμες ελιές κορυφαίας ποιότητας.

Έτσι, τα πόνυ μας βρήκαν την θέση τους στον παραγωγικό κύκλο της Φάρμας μας και από εκεί, στο σήμα που υπογράφει όλα τα προϊόντα μας.

Φωτογραφίες

Τα πόνυ μας απολαμβάνουν τον ήλιο και την φύση στον ελαιώνα μας