Η φιλοσοφία μας

Η κουλτούρα μας είναι η “συνέχιση της παράδοσης”
παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και ελιών,
που προέρχεται από τους παππούδες μας και τους προπαππούδες μας
εδώ και τέσσερεις γενιές.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι απλή και βασίζεται στο τρίπτυχο:

ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

Μέσα από την καλλιέργεια εδώ και τέσσερεις γενιές στο χωριό μας, την Ροδιά Κυπαρισσίας έχουμε μάθει από τις επιτυχίες μας και τα λάθη μας, ότι στην βιολογική καλλιέργεια τα απαραίτητα στοιχεία είναι ο τόπος, η παράδοση, η ποιότητα, η καινοτομία και το πάθος.

Σήμερα η  “Greek Pony Farm”, στον ευλογημένο τόπο που βρίσκεται το κτήμα μας, καλλιεργεί επιτραπέζιες ελιές “Καλαμάτας” και λαδολιές της πιο εμβληματικής και διάσημης ελληνικής ποικιλίας, της “Κορωνέικης”.

  • Ο σκοπός που προκύπτει από την φιλοσοφία μας είναι η καινοτομία και η βιώσιμη ανάπτυξη. Το όνομα μας δεν επιλέχθηκε τυχαία, ένα κοπάδι από άλογα πόνυ ζούν ελεύθερα στους ελαιώνες μας, ξεβοτανίζουν και λιπαίνουν φυσικά τα δέντρα. Στην φάρμα μας επίσης ζούν ελάφια, άλογα, αγελάδες, πρόβατα και κατσίκες.
  • Η συγκομιδή των καρπών γίνεται με συνδυασμό παράδοσης και καλών πρακτικών που επιβάλλονται από την εμπειρία των τεσσάρων γενεών, αλλά και από τις σύγχρονες μεθόδους που ακολουθούμε κατά την παραγωγή και την τυποποίηση.
  • Ενσωματώνουμε καινοτόμες τεχνικές επειδή επιθυμούμε ο καταναλωτής να γευτεί τα προϊόντα μας και να χαραχτούν στην μνήμη του ως μοναδικά.

Το πάθος μας και η καθημερινή επαφή μας με την φάρμα, τα δέντρα, τα ζώα, μας αναζωογονεί και μας κάνει συνεχώς να αναζητούμε το “άριστο”, ένα ιδανικό που μάθαμε από τους παππούδες μας και θα διδάξουμε τα παιδιά μας.

our-philosophy-innovation
our-philosophy-tradition
our-philosophy-quality

Φωτογραφίες

Το πάθος και η αγάπη  πλαισιώνουν
την παραγωγή του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μας

“Η ελιά είναι το πλουσιότερο δώρο της φύσης”

products_footer
greekponyfarm_logo-new

Στοιχεία Επικοινωνίας

Scroll to Top